ADANA / YÜREĞİR - TOKİ Köprülü Ortaokulu

Nis

Kare bulmaca etkinliği yapıldı. Hikaye kartları oluşturuldu. (Mesneviden Hikayeler)

Mrt

MEB Tarafından Yapılacak Ortak Sınav Soru Dağılım Kazanım Tablosu aşağıdaki gibidir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının  Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni yapıldı.

Okulumuzda Deprem ve Yangın Tatbikatı yapıldı

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında ATASÖZLERİ VE DEYİMLER Etkinliğimiz. Atasözleri ve deyimlerimizi resimlendirdik.

Şbt

Öğrencilerimiz çeşitli spor dalllarında madalya aldılar

Şbt

Öğrencilerimize, diyabet ve teknoloji bağımlılığı eğitimi verildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Atasözleri ve Deyimler Etkinliğimiz kapsamında Şubat ayı kapsamında panomuzu hazırladık. Öğrencilerimiz atasözlerimiz ve deyimlerimizi canlandırdırdılar.

Ock

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller...

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen kermesimize katılan tüm öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz

Öğrencilerimizden münazara örnekleri

Öğrencilerimiz Kitap Fuarını Ziyaret Ettiler

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftasında öğrencilerimiz güne sporla başladılar.

Çevre bilinci oluşturma amacıyla öğretmenlerimiz ve ilgili kulüp öğrencilerimiz bilgilendirme yaptılar.

Kütüphanecilik Klubü öğrencilerimiz kütüphanemizin nasıl kullanılacağını ve uyulması gereken kuralları ilkokul ve ortaokul öğrencilerine anlattılar.

Öğrencilerimiz bilgi yarışmaları ve eğitci oyunları ile keyifli vakit geçirip; hediyeleştiler.

Ock

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenleri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Eşliğinde Güne spor yaparak başladılar.