ADANA / YÜREĞİR - TOKİ Köprülü Ortaokulu

Okulumuzda Kitap Okuma Etkinliğinden Kareler

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi ocak ayı etkinlikleri içerisinde olan  Dede Korkut okumaları yapılıyor. Sınıflarda "Anlamını Bul" etkinliği  yapıldı.

Ock

"Şehrimizi Tanıyorum Projesi" kapsamında öğrencilerimizle Olgunlaşama Enstitüsü Müzesini ziyaret ettik.

5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu

Ara

Dilimiz Zenginliğimiz projesi kapsamında 21 Aralık Perşembe günü, okulumuz bünyesinde  "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" yarışması yapıldı."Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" yarışmasında Ceylin Davutluoğlu birinci olmuştur.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle #soloturk gösterisine katıldık.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginliği" projesi kapsamında Yunus Emre Sözlüğünden seçilen kelimelerle en iyi cümle/afiş oluşturma çalışması yapıldı. 6 /A sınıfından İbrahim Alperen Bilgiç in çalışması birinci seçildi.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle Cumhuriyetin 100.yılı anısına gösterimiz. Yaşasın Cumhuriyet

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı , hasret ve minnetle anıyoruz …

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat Çelik’in Katılımıyla, 6.Kolordu Bölge Komutanlığı Bando Takımı Okulumuzda Bugün Coşkulu Bir Konser Verdi ve Bayrak Töreninde İstiklal Marşımız Bando Eşliğinde İcra Edildi. Komutanlarımıza ve 6.Kolordu Bölge Komutanlığı’na Teşekkür Ederiz.

Eyl

OKUL GİRİŞ ÇIKIŞ ZAMAN ÇİZELGESİ

Haz

Toki Köprülü Ortaokulu 8.Sınıf Mezuniyet Etkinliğimiz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz

Haz

Adana Robotik Kodlama Festivalinde Okulumuz 1 proje ile katılım sağlamıştır. Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Cennet Gün ve Öğrencimiz Arhan Batu ENİŞTE’ ye teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarımız.

Yüzme, Akıl ve Zeka Oyunlarında başarılı olan öğrencilerimiz